WIRELESS EMK

ZELF GAS GEVEN VANAF JE HYDROFLYER.

Met de Wireless EMK kun je draadloos gasgeven tijdens Flyboarden, Hoverboarden en Jetpack. Bij de Flyride zit er een Emk gashendel verwerkt het stuur.

Hieronder een opsomming van de specificaties. “ Smart Brain Engine”: Voor een constante toerental regulatie, onafhankelijk van welk merk en type waterscooter.

Werkt in de lucht en 3 seconden onderwater, om te kunnen “dolfijnen”.

Snelle en makkelijke installatie. De ontvanger kan op een willekeurige plek geplaatst worden in de waterscooter. Heb je een sea-doo met electronisch gas geef systeem? Dan kun je een Plug & play Emk kopen waarbij de installatie zeer eenvoudig is. Klik hier voor een installatie video.

Ook bij de standaard versie hoeft je niet in de bekabeling van de waterscooter te knippen. De kabels kunnen simpelweg met speciale klemmen worden aangesloten.

Er zijn 5 verschillende settings. 1 tot en met 4 zijn te gebruiken voor bovenwater vliegen, zodra het water geraakt wordt, wordt de EMK uitgeschakeld. Deze settings zijn zeer geschikt om op verschillende maximale hoogtes, zelf veilig gas te leren geven.

Setting 5 is voor professioneel gebruik, hierbij is vol vermogen mogelijk en 3 seconden onderwater gebruik, om te kunnen “dolfijnen”.

MEER INFO?

Voor meer informatie over de Wireless Emk zie ook het filmpje op deze pagina waarin Arnoud Stoppels het één en ander uitlegt.

Wil je meer weten of heb je andere vragen?
Neem dan gerust contact op.

Voor andere add-ons, zie ook de Quick Nozzle en de Safety Skin.